Artiklid

KARUPOJU PUHKEKÜLA

Lehise, Paunküla, Kose vald, Harjumaa                                      
Tel: +372 566 12074 ; +372 509 1174                                    
WWW: http://www.karupoju.com
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Facebook: http://www.facebook.com/karupoju

Mõnusa koha rahulikuks puhkuseks või ürituse korraldamiseks leiad Harjumaa lõunaosas Kose vallas Paunküla külas. Puhkeala piirneb Pirita jõega, Paunküla veehoidlani on 3 kilomeetrit, Paunküla maastikukaitsealani koos tema järvede ja mägedega ligikaudu 1 kilomeeter. Ümbruskonnas on palju toredaid metsadevahelisi ning järvedeäärseid jalgradu ja rattateid, osa nendest viivad ka Kõrvemaale.

Teile meeldejääva puhkuse veetmiseks ja ööbimiseks pakume saunamaja, kämpingumaju, köetavat kümblustünni, telkimisvõimalust, grillikohta ilusas looduses.

Oleme orienteeritud väiksematele seltskondadele, kes soovivad oma puhkehetkest ilusa looduse keskel teha tõeliselt meeldejääva elamuse.

Kompleks on sobiv koolitusürituste korraldamiseks.

Saunamaja

Saunamajaks on palksaun kaminaruumi ja suure lavaruumiga, leiliruumis on suur puuküttega kivikeris, mis annab ühtlase ja pehme leili. Dušš. Sauna kõrval on ujumiseks läbivooluga tiik.

Kaminaruumi suurus on 18m², ruumis on külmik, kohvimasin ja veekeetja. Muusikakeskus. Leiliruumi suurus on 9m² ning lava mahutab korraga vabalt 8 inimest.

Saunaga samas kompleksis on grillimiskoht, ettetellimisel on võimalik kasutada köetavat kümblustünni.

Teisel korrusel on puhkeruumid.

Saunamaja sobib grupile suurusega 10-15 inimest ning seda on võimalik rentida nii päevaseks, õhtuseks kui ööpäevaseks ajaks.

Telkimine

Tõsistele matka- ja rännumeestele, kes ei otsi erilisi tsivilisatsioonihüvesid, pakume privaatset peatumist ja puhkamist ning telkimist. Koha juures on lõkkease. Jõgi on kohe kõrval. Väga sobiv koht nädalalõpuürituse laagriplatsiks, kust on mõnus teha päevaseid retki ümberkaudsetel loodusradadel.
Matkamine

Huvi korral võime pakkuda matkajuhi teenust jalgsimatkaks Paunküla ümbruses ning Paunküla maastikukaitsealal.

Kämpingumajad

Matka- ja rännumeestele, kes ei otsi erilisi mugavusi, kuid soovivad magada looduse keskel mõnusal asemel, pakume ööbimist väikestes kämpingumajakestes. Igas majakeses on voodi või kaks, lisaks on lavatsil võimalik magada 2-4 inimesel madratsil. Väga sobiv lastega perele. Vesi kraanist. Majakeste juures on lõkkekoht. Välitualett. Kui saunamaja on vaba, saab kasutada saunamajas asuvat dušši ning tualetti.
Sulgpalliväljak

Olemas on murukattega sulgpalliväljak. Soovi korral saab reketeid ja palle rentida.
Köetav kümblustünn

Kümblustünn paikneb saunamaja kõrval. Kuumas vees istuda on eriti mõnus jaheda ilmaga!

Rendiweb 2008-2017